info-cinefoto

despre

Despre cine-foto club ARTA
Este organizat ca persoana juridica sub forma unei asociatii. Infiintata oficial la data de 01 octombrie 2007 in Bucuresti, activeaza ca un club de arta fotografica si cinematografica.
Asociatia este o organizatie nonguvernamentala, nonprofit, apolitica si independenta de orice alta forma de apartenenta la un grup exclusivist. Desfasoara activitatea in conformitate cu legile statului roman si in conformitate cu statutul prezentat la infiintare.
Asociatia este o organizatie cu personalitate juridica, fiind deplin autonoma din punct de vedere structural, functional si economic.

Principalele scopuri ale asociatiei sunt:
Promovarea artei fotografice, cinematografice si a domeniilor conexe pe plan local, national si international.
Organizarea de intalniri cu membrii asociatiei dar si cu alte persoane.
Organizarea si promovarea de activitati precum seminarii, concursuri, sesiuni de creatie, cursuri teoretice si practice si alte activitati ce servesc scopurilor enumerate.
Incurajarea si extinderea interesului pentru arta si pentru domenii conexe, precum si incurajarea excelentei prin arta si stiinta artei.
Organizarea de campanii si activitati ce sunt destinate publicului larg si au ca scop interactiunea, formarea si mentinerea unei culturi in domeniul artei.
Organizarea de proiecte destinate anumitor tipuri de grupuri sau cauze ce implica fotografia sau productia video.
Sustinerea si incurajarea membrilor indiferent de varsta, sex, nationalitate, etnie, religie sau alt criteriu de catalogare.
Participarea la alte activitati, evenimente sau proiecte organizate in scopuri comune cu alea cine-foto clubului ARTA.
Consilierea, apararea si reprezentarea drepturilor si libertatilor in arta a membrilor asociatiei.
Initierea si desfasurarea de schimburi culturale, educative sau de alta natura conexa cu scopurile cine-foto club ARTA alaturi de persoane, institutii sau organizatii din tara sau din strainatate.

Misiune, Valori, Obiective

Misiune
Dezvoltarea, lansarea si promovarea unor resurse si concepte constructive destinate tuturor celor ce sunt pasionati de arta cinematografica si fotografica.

Valori
Calitate – O caracteristica importanta ce deosebeste munca noastra. Evaluam calitatea in orice punct al actiunilor noastre si incercam sa ne imbunatatim atat prin actiuni preventive cat si prin actiuni corective. Suntem hotarati sa perfectionam fiecare proces din echipa si sa crestem competivitatea pe piata romaneasca.
Profesionalism – Echipa este un factor determinant in prezentarea produsului final. Punem accent atat pe individ si particularitate cat si pe echipa si ansamblu. Astfel fiecare aduce un plus de valoare.
Creativitate – Ce este progresul fara creativitate, creativitate naturala a individului? Ca orice lucru nou, ca orice gandire altfel si ca orice zona neumblata poate duce catre un succes rasunator sau catre o lume noua.
Inovatie – Inovatia este raspunsul la problemele, mici sau majore, aparute in utilizarea aparaturii si echipamentelor existente. Inovatia conduce la simplificare.
Adaptabilitate – Piata, utilizatorii si relatiile parteneriale creeaza exigente si asteptari pe care le intampinam si analizam pentru evolutia noastra in fata fiecaruia dintre membrii comunitatii.
Comunicare – Este o parte dezvoltata a laturii umane ce ofera informatii bidirectional. Ne ajuta sa evoluam ca individ dar si ca total ce formeaza comunitatea cinefoto.ro.
Performanta – Este acolo in varf unde vrem sa ajungem si sa ne mentinem. Dezvoltam oportunitatile si minimizam riscurile in fata carora suntem adusi.
Respect – Ne respectam si va respectam din dorinta de a evolua impreuna. Cei care dau dovada de respect si sunt capabili sa ofere o critica argumentata si constructiva sunt cei care fac un pas mai aproape de perfectiune.
Etica – Stim ca fiecare cultura si fiecare individ se deosebeste prin propriile granite.
Reputatie – Pentru noi este scara pe care dumneavoastra ne plasati. Va multumim pentru fiecare treapta pe care o acordati organizatiei noastre si va asiguram ca suntem decisi sa fim un partener de incredere.

Obiective
Pentru anul 2017 ne propunem ca obiective principale:
crearea unei comunitati cu un numar impresionant de membrii pasionati de arta fotografica si cinematografica
incheierea unor parteneriate cu liderii pietei cine-foto din Romania
incheierea unor acorduri de implicare cu institutii si cu parteneri media
reluarea intalnirilor periodice si incursiunilor foto
incurajarea tinerelor talente si expunerea in cadru organizat a cat mai multor fotografii