Scop si obiective

Scopul proiectului

Proiectul EcoTerra a aparut in urma analizei nevoii de evolutie sociala si dezvoltare durabila. Astfel, intentionam sa realizam si sa implementam cel mai mare program de educatie ecologica desfasurat, la initiativa privata, pe teritoriul Romaniei.
Urmarim integrarea tuturor zonelor si a publicului de toate varstele.

Oferim informatia esentiala educatiei sub forma de materiale publicitare de impact.
– se integreaza un intreg proces de prezentare a informatiei, asigurarea unui feedback si masurarea in diverse puncte temporale.
– materialele ofera un impact emotional si informational cu mare potential de retinere si in special de viralizare, atat in mediul online cat si in mediul fizic, real.
– toate mesajele sunt concepute special pentru publicul vizat, primul an de desfasurare fiind integrat cu un studiu complex asupra traseelor de educatie si a impactului in zona de desfasurare.Ce alte puncte forte ofera proiectul EcoTerra:
– integrarea unei strategii complexe si conexe cu ceilalti furnizori de campanii educative.
se ofera solutii gratuite de implementare a sistemelor de actiuni preventive si corective (curatarea anumitor zone poluate de gunoi menajer, colectare selectiva, impadurire, etc).
preventia este mai importanta si eficienta pe termen lung, dar oferim si actiuni corective.
integrarea locala a proceselor si conceptelor de dezvoltare durabila.

Hai sa sustinem educatia ecologica impreuna!

Intrazneste sa crezi intr-un viitor al generatiei educate!

Actiunile preventive sunt pentru viitor, pe termen lung!

DONEAZA AICI

Obiectivul principal, pentru primul an, este ca informatia transmisa sa ajunga la peste 10 milioane de persoane.
In subsidiar, se vor realiza si analiza trimestrial, studii complexe privind starea educatiei ecologice si se vor cauta noi modalitati de transmitere a mesajelor.